> Ballina > Bashkėpunėtorėt

BitFox srl Itali

Web

www.bitfox.it

 

 

 

 

 

 

adresa1:

rr.Primo Maggio, 14/16 - 31040 - Giavera del Montello (Treviso-Itali)-Zyret Qendrore dhe depoja

adresa2:

rr.Fratelli Rosselli, 7/9 - 31050 - Villorba (Treviso-Itali)-Qendra Operative dhe depotë 

 

 

 

tel:

+39 422 918 918

fax:

+39 422 911 963

 

e-mail:

bitfox@bitfox.it

certif.mail:

bitfox@pec.bitfox.it

 

Last modified 05/03/2014 17:33:37 / Visited 2900 Times