> News and events > Mundėsi punėsimi

BITFOX

Kërkon:

  • 2 Inxhinier /e

Kualifikimi:

  • Të ketë të përfunduar Fakultetin e Inxhineris Elektrike dhe Kompjuterike, drejtimi Telekomunikacion ose të jetë absolvent i Telekomunikacionit
  • Njohja e gjuhës angleze (obligative) ose italiane (e dëshiruar)
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi si dhe bashkëpunimi
  • Të jetë i gatshëm për mësimin e gjërave të reja

Kompania BitFox për gjithë punëtoret e saj ofron trajnime jashtë vendit .

 Konkursi është i hapur deri me 05.03.2013

Të gjithë të interesuarit mund te dërgojnë CV-in në mënyre elektronike në email adresën bitfox@bitfox.org , ose ne adresën: st.Henry Dynian C-15-VII/4 Ulpianë-Prishtinë.

Për me shumë informata : 038-712-140  dhe 044-274-941

Last modified 22/02/2013 10:25:12 / Visited 2968 Times